CUM FUNCȚIONEAZĂ

Aplicați crema InTheLine pe pielea curățată în zona taliei, a șoldurilor, a coapselor și a posteriorului. Îți recomandăm să aplici  produsul după duș pentru că atunci pielea este netedă, iar celulele moarte tocmai au fost îndepărtate când v-ați șters corpul cu un prosop, așa că pielea este gata să fie tratată. Ingredientele naturale active vor penetra epiderma și vor accelera dezintegrarea celulelor grăsimii.

Cum se aplică în mod corect crema Intheline?

Folosirea și aplicarea corectă a tuturor produselor este crucială pentru ca acestea să aibă efectul dorit. Crema Intheline ar trebui să fie aplicată pe părțile corpului unde doriți să pierdeți din grăsime, frecând-o  pe piele în mișcări în sensul acelor de ceasornic. Aplicați presiune cu mâna, dar nu atât de multă încât să vă provoace durere. Cu toate acestea, ar trebui să aplicați presiune pentru ca ingredientele active din cremă să penetreze pielea și să ajungă în depozitele de grăsime. Frecarea ar trebui să fie puternică și lentă.
Este important să te concentrezi pe procesul de aplicare a cremei și așadar, pe tine. Acesta este momentul perfect de a petrece timp singur(ă) și de a te concentra pe sănătatea ta. Prin mișcările circulare, vei stimula circulația sângelui și în plus, vei ajuta la aplicarea substanțelor active care contribuie la detoxifierea corpului.

Cât de des trebuie aplicată crema Intheline?

Pentru rezultate optime, noi îți recomandăm să o folosești de cel puțin două ori pe zi, de exemplu dimineața și seara. Nu este nevoie să aplici crema mai des de atât, deoarece formula conține toate substanțele active care ard depozitele de grăsime din zona subcutanată.
Când sunt atinse rezultatele dorite, îți recomandăm să aplici Intheline o dată la două zile (dimineața sau seara) pentru a menține aspectul.