FORMULĂ UNICĂ

Crema InTheLine a fost creată pe baza unui studiu științific realizat de către cercetătorii de la Universitatea Padua, din Italia. Oamenii de știință din domeniul medicinei, chirurgiei, a medicinei experimentale, nutriționiștii și experții din sectorul farmaceutic și-au unit forțele și au creat această cremă. După mai mult de o lună de teste, ei au descoperit că volumul grăsimii depozitate în jurul coapselor este redus semnificativ în cazul celor care au aplicat crema zilnic (cu un conținut de 2,5% de acid gliciretinic). În rezultatele obținute în urma cercetării, concluzia este următoarea: „o reducere semnificativă în grosimea stratului de grăsime de la suprafața coapsei a fost observată în cazul utilizatorilor cremei ce conține acid gliciretinic în comparație cu cei care au folosit crema cu efect placebo pe coapsă.”

În cadrul procesului de creare a cremei, compania INTL a luat în considerare ingredientele de bază și cele cheie folosite de către oamenii de știință de la Universitatea din Padua. Noi am păstrat aceleași proporții de ingrediente și am adăugat exact 2,5% acid gliciretinic în compoziția cremei (lemn dulce) care, potrivit informațiilor obținute din dovezile descoperite de către Universitatea din Padua, acesta arde grăsimea din stratul subcutanat. În același timp, împreună cu farmaciștii noștri, noi am adăugat și alte ingrediente în compoziția cremei. Acestea conferă strălucire pielii, miros plăcut și un aspect neted.

Noi îți recomandăm să folosești crema Intheline în mod regulat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ingredientele din crema InTheLine:

Lemnul dulce

Lemnul dulce este o plantă ce crește în climatul mediteranean. Aceasta reduce cortizolul și ajută astfel la arderea grăsimii subcutanate. Lemnul dulce este un ingredient important care este transferat prin intermediul cremei de slăbire Intheline în țesutul subcutanat și afectează nivelul de celule de grăsime subcutanată și reduce în mod eficace grăsimea locală nedorită.

Rhodiola

Rhodiola este o floare ce crește doar în anumite colțuri ale lumii, pe vârfurile munților. Aceasta are numeroase efecte terapeutice și este de asemenea eficace în procesul de ardere a grăsimii subcutanate, din moment ce reduce nivelul de cortizol care depozitează celulele de grăsime subcutanată în zona coapsei, a taliei și a posteriorului. Este unul dintre ingredientele cheie ale cremei Intheline.

Citricele

Extractul din citrice care joacă rolul antioxidantului ajută la microcirculația sângelui în corp, ceea ce face epiderma mai puternică și mai netedă. Citricele stimulează de asemenea creșterea nivelului de keratină și proteine din epidermă pentru a obține o piele mai întinsă, iar aplicând crema Intheline vei observa imediat efectele anti-celulită.

Uleiul de floarea soarelui și chiparos

Uleiul de floarea soarelui previne evaporarea umezelii naturale a pielii, are un efect natural de hrănire a pielii, o curăță și reduce tensiunea la suprafața acesteia. Rezultatul este o creștere a eficienței pieleii. Crema Intheline este bogată în lecitină, în vitamina A, D și E și în grăsimi nesaturate. Uleiul de chiparos, pe de altă parte, ajută pielea uscată să se descuameze sau să se exfolieze și are caracteristici aromatice.